19.3.2010

Long time no see..

On jäänyt tämä blogi ihan heitteille viime aikoina.. Lupaan yrittää parantaa tapani, vaan eipä pitkään aikaan ole ollutkaan mitään päivitettävää - ja sitten kun olisi ollut niin hartiat meni niin jumiin ettei paljon uskaltanut olla ylimääräistä enää koneella että selviää työssä koneen käytöstä.

I've neglected my blog lately and I promise to redeem myself.. Still, for a long time I had nothing to blog about and then when I would've had something, my shoulders got so cramped I had to avoid any exess time on the computer at home to manage to work.

Muutama lankaostoskin on tässä tullut tehtyä. Novitalta ostin Tico Ticoa, siis sitä ohutta sukkalankaa neljä kerää, ruskeaa ja sini-vihreää kumpaakin kaksi. Tarkoituksena on tehdä sukat miehella ja itselle polvarit. Lisäksi ostin Anttilasta Coralloa kun sitä oli saatavilla, viininpunaista ja vihreää. Viime aikoina on ruvennut silmää miellyttämään myös jotkut vihreän sävyt mistä en ole ennen välitellyt.

I've bought some yarn. I got 4 balls of Novita Tico Tico, a thin sock yarn, on browns and blue-green 2 balls each. They will turn to socks for my man and knee-highs for myself. I've also bought Anttila Corallo when it was available, burgundy and green. Lately I've started to like some shades of green taht I haven't liked before.

Vähän on tulult askarreltuakin. Alottelin huivia, ja totesin sitten että ei tuu mitään, tarvin siihen ehdottomasti silmukkamerkkejä. Ja kuinka ollakaan, eihän mulla samanlaisia merkkejä ollut tarpeeksi (no ei niitä montaa ole muutenkaan) joten täytyi tehdä uusia. Samassa työssähän ei voi erilaisia merkkejä käyttää. Noissa on käytetty ihan vaijeria, korupiikkejä ja lasihelmiä (tai siis nuo mustat on lasihelmiä mutta noista pinkeistä en ole ihan varma kun ne oli jossain sekotuspussissa enkä tiedä oliko kaikki lasia vai ei). Ja yks on jo mennyt Hukkaan - jos joku löytää missä se on niin kertokaa, tuolla Hukassa olis vähän muutakin tarpeellista!

I've also been a bit crafty. I started a shawl and it turned out that I needed stitch markers to be able to continue without screwing up the shawl. I didn't have enough similar markers and it's of course impossible to use different kinds of markers on one wip (well, I don't have that many of them anyhow) so I needed to make new ones. These are made with wire, eye pins and glass beads (well, the black ones are glass but I'm not sure about the pink ones since they were on a collection). And one is already missing.

silmukkamerkit