22.9.2008

Vihdoin myös kuvia / Finally some pics too

No niin, onnistuin olemaan kameran kanssa kotosalla kun oli edes jotenkuten säälliset kuvausolot. Kuvia tulee nytkin kylläkin vain lankaostoista, koska mitään valmistunutta ei ole esitellä.

I finally managed to be at home with a camera when there was somewhat decent conditions to take pics. Pics only from yarn though, nothing has been finished.

seiskaveikka violetti

Seiskaveikka musta

Kuva 173

7 Veljestä, musta, violetti (violetin kuvaa on muokattu aika rankasti koska mun kamera sai aikaseksi mitä tahansa yritinkin ainoastaan sinisiä kuvia) ja viininpunanen. näitähän oli 1+1+2

/ Veljestä black, purple (pic of the purple one has been adapted a lot, my camera got only blue pics out of purple no matter what I tried) and burgundy. These were 1+1+2 skeins.

karuselli punainen

Punaista Karuselli 2 kerää. Tämän ostin, koska se on periaatteessa samaa lankaa kuin Fiesta jota minulla on 800 g. Saattaapi olla että Fiestat ei ihan riitä niille varatun suunnitelman toteuttamiseen, joten nämä on hätävara jos tarvitaan lisää..

2 skeins of red Karuselli. I bought these because they're basically the same yarn as Fiesta which I have 800 g. I have plan for the Fiestas but they might run out on the finish line, so these are my emergency backups..

pirta punainen

Viinipunaista Pirtaa mulla on hieman reilummin, 7 kerää tuli ostettua koska se nyt on Plussa-tarjouksessa. Näistä saa taatusti kunnon kokosen paidan itselle.

Pirta in burgundy. I have a bit more of these, 7 skeins to be exact. These were on sale, so I bought enough for a nice sweater for me.

Lisäksi varasin tänään Cittarista vielä monta kerää vihreää pirtaa, sille on sellanen ajatus olemassa mutta mallia ei vielä tiedossa. Vihdoinkin myyjä muuten keskittyi sen verran mun kysymyksen että tajusi mun kyselevän Pirtaa eikä seiskaveikkaa, mammuttimarkkinoiden aikaan kun yritin kysellä samaa asiaa niin koko ajan vaan vastattiin niin että tiesin niitten tarkottavan seiskaveikkaa joka oli sillon tarjouksessa vaikka nimenomasesti koko ajan tein selväksi että nimenomasesti Pirtaa haluan...

Today I put on request on many skeins of Pirta in forest green, I have an idea but not a specific model in mind. Finally they concentrated on me enough to understand that it is Pirta what I want, not 7 Veljestä. Last couple of weeks whenever I tried to ask this same thing, they always answered so that I knew they were thinking of 7 veljestä which was on sale also at that time - even though I made clear that it was Pirta I wanted...

Käsityörintamalla on kyllä tapahtunut edistystä, takki on edelleen vaiheessa ja neuleista on edennyt lähinnä Mirzun kahvitunika joka mulla tulee olemaan kylläkin viininpunanen. Olen tällä hetkellä saanut jo kaikki kavennukset tehtyä, joten melkein puolivälissä ollaan. Toivottavasti saisin sen valmiiksi tässä syksyllä, mutta saas nyt nähdä kuin käy. Sitä tehdessäni muuten opettelin tekemään palmikot ilman erillistä palmikkopuikkoa (Hyvät ohjeet löytyi Grumperinalta). Nyt mä ymmärrän miks ihmiset niin tykkää moisesta tekniikasta :)

There has been some progress in the knitting and sewing. My coat is in the process and on knitting there has been most progress in Mirzu's Coffee Tunic which in my case will be burgundy. I'm done with the decreases now, so that would be almost halfway through. I hope I'll get it done in the autums but we'll see. By the way, I learned to cable without cable needle with that one (Grumperina has excellent set of how-to's). Now I understand why people like it so much :)

Ei kommentteja: