7.2.2009

Lisää shoppailua / More shopping

Mistään tuu mittään.. Mulla on jo jonkun aikaa edistynyt käsityöt todella hitaasti. Tikuttelen sitä kevätpäiväntasausyllätyshuivia virkkauslangasta (joka on muuten sitten niin iänkaikkisen ohutta. Jaa mitä? Minäkö tottumaton ohuisiin lankoihin? Pitää muuten paikkansa..) ja joku meni ja teki virheen, hävytön. Sitä sitten purin ja yhtäkkiä joku oli tiputtanut silmukan (mitään en tunnusta. Se oli.... Kotitonttu. Ihan selvästi.) jota en saanu nostettua puikolle takasin, eli hiukan pitää vielä lisäpurkaa. Ja arvatkaapas käytänkö mä elämänlankaa? No ainakin tästä eteenpäin!

Nothing is making any progress. I'm making that Vernal Equinox Surprise Shawl Kal in Novita Virkkauslanka (which happens to be very thin. What you're saying? Me not used to thin yarns? Got that one right...). Someone was very shameless and made a mistake in my knitting. I started ripping and all of a sudden someone had dropped a stitch (I'm not confessing anything. I blame.... The House Elf. That wqas it. Definitely.) and I didn't manage to pick it up. So more ripping in the future. And guess whether I use a lifeline or not? From now on for sure...

Mä luulen, että täytyy tästä taas siirtyä tekemään niitä keskeneräisiä hyshys-juttuja kun saan ton huivin riistettyä niin että kaikki silmukat on taas oikeissa paikoissa. Vähän noinniinkun lepuuttaa hermoja ennen kun taas siirtyy pitsineuleen kimppuun.. Ja sitä paitsi, hiihtolomat lähestyy uhkaavasti ja menin lupaamaan siskokullalle, että sillon viimeistään se saisi lahjansa. Tiukkaa tekee... Tuli nimittäin lainattua äitiltä saumuri, jonka lupasin palauttaa myös sillon hiihtoloman aikaan kun mennään kuitenkin käymään kotona niin että siskokin on maisemissa. Eli tässä pitäis kutoa, ommella, ja vielä käydä työssäkin.. Jos sitä selittäis että mulla on startitis ja enditis sais tulla jo pikkuhiljaa ja deadlinekin uhkaa niin meniskö lekurit niin hämilleen että sais saikkua? ;)

I'm thinking that I need to switch again to those Christmas things yet to be finished again. I just need to rip the shawl to a place where I have all the stitches in their right places firts - and then calm my nerves with those other projects before returning to lace. And besides, the holiday season for this winter approaches, and I kind of promised that my sis gets her present when she comes home for the holiday if not before. I'ts kind of tight schedule.... I also borrowed an overlocking machine from my mum - and promised to return that one when my sis comes home for holidays and we go to see them all. So I'd need to knit, sew and do a full-time job also.. If I go and see a doctor and tell that I have Startitis and Enditis should show up finally and deadlines are pushing fast would doctors be so abashed that they'd give me some sick leave? ;)

Ja jottei ihan menis kuvattomaks niin sitä shoppailua. Tilasin Book Depositorylta vähän lisää kun edelliset tuli niin hyvin ja se punta oli edelleen hyvässä kurssissa meidän kannalta..

And to have some pics - the shopping. I orderes something more from Book Depository because previous ones arrives so nicely and exchange rates favoured us still.

It itches

Pöytäliina siellä alla on mummun virkkaama, kalalangasta.

The table cloth underneath is crocheted by my grandmother.

Mutta eiköhän tästä koneelta pitäis valua kutistamaan kanhkaita että pääsis ompelemaan ja sitten purkamaan huivia että pääsis taas kutomaan. Miten mua ei oikeenkaan huvittais...?

I think I should go and leave this computer to shrink some fabrics so I could get started in the sewing and rip some shawl to be able to progress in the knitting. How come I'm not at all interested...?

Ei kommentteja: